ClubRoadster.net banner

1 - 8 of 8 Posts

·
BACK BY POPULAR DEMAND
Joined
·
5,096 Posts
Discussion Starter #1
Are the forums busted for everyone else?

Any admins need phpbb help? Looks like you are missing some files you edited.
 

·
ClubRoadster.net Founder
Joined
·
4,631 Posts
No, I'm cool. I'm not missing any files.

The server is getting overloaded periodically and some of the tables are not getting written too correctly, so I had to repair a couple tables.

Moving everything starting tonight. Hopefully things will be smoother afterward.

Sorry for the inconvenience.
 

·
ClubRoadster.net Founder
Joined
·
4,631 Posts
It was whackey earlier for me too... Firefox wouldn't work, IE did... go figure!
Probably just working/not working between the time you switch browsers.

I found out that the problem lies at the ISP. It's not the "site". A couple of my other DB dependent sites were up and down as well.
 

·
bad mother f......
Joined
·
3,173 Posts
Its still hosed. Try doing a search.
 

·
BACK BY POPULAR DEMAND
Joined
·
5,096 Posts
Discussion Starter #7
I know it's a bit of a pain moving files around on an active phpbb. Looking good again, nice bit of addons you have here, by the way.
 

·
ClubRoadster.net Founder
Joined
·
4,631 Posts
I know it's a bit of a pain moving files around on an active phpbb. Looking good again, nice bit of addons you have here, by the way.
Thanks for the props. I'll be working on getting the site ready to move over to "ClubRoadster.net"

Stay tuned.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top